We have detected that cookies are not enabled on your browser. Please enable cookies to ensure the proper experience.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Headset issue

  1. #1
    Protector cm5871's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    49

    Headset issue

    Anytime I plug in a headset when the game has already launched then I will not get any sound. I will if I plug in the headset and then open the launcher and play the game.

    Also if I unplug my headset while playing the game then there will be no sound until I reboot the game.

    It has happened with two different headsets and only happens with this game.
    "THERE IS ONE SPEED ON THIS TRAIN AND IT'S WIN!" IC_WRECKS

  2. #2

    Re: Headset issue

    This has nothing to do with IC or any other game for that matter.

    It has to do with your PC uPnP (Universal Plug-n-Play) understanding that you plugged the headset in AFTER you launched the game.
    Close IC or any other program you have been having trouble with and load it back up.

    Nothing to worry about.
    Slapanometry .

  3. #3
    Protector cm5871's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Round Rock, TX
    Posts
    49

    Re: Headset issue

    My question is why does it only happen with IC and no other game?
    "THERE IS ONE SPEED ON THIS TRAIN AND IT'S WIN!" IC_WRECKS

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •